• van Limpt verspaning

  van Limpt verspaning is gevestigd op het bedrijventerrein "De Sleutel" in Bladel. Wij zijn al jarenlang een begrip in de metaalbewerking sector regio de Kempen. Persoonlijk contact met onze klanten is een van onze kenmerken.
  +Lees Meer
 • Levertijd Nakomen

  Een van onze belangrijkste kenmerken is het nakomen van afspraken over de afgesproken levertijden van de produkten. Bij van Limpt verspaning zullen wij altijd proberen om aan al uw wensen te voldoen.
  +Lees Meer
 • 1
 • 2

Over van Limpt verspaning

Van Limpt verspaning B.V. Bladel is opgericht in 1996 en ontstaan uit de matrijzenbouw, wat in het begin ook onze hoofd activiteit was. Wij zijn gevestigd op het bedrijventerrein "De Sleutel" in Bladel en wij zijn al jarenlang een begrip in de metaalbewerking sector regio de Kempen in Noord-Brabant.

Gaanderweg zijn wij ons toch meer gaan specialiseren in toeleveringswerk. Vandaag de dag worden bij ons voornamelijk machine en automotive onderdelen gemaakt c.q. bewerkt. Dat wil dus zeggen dat wij zowel enkelstuks als series bewerken. Door onze werkinstelling vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Van Limpt verspaning neemt de tijd om alle mogelijkheden met u te bespreken. De beste oplossingen zullen we samen met u vinden.

overons-vanlimptverspaningWij doen altijd onze uiterste best om levertijden na te komen. Bij van Limpt verspaning is de klant Koning, de vooraf gemaakte afspraken over levertijden zullen wij altijd proberen na te komen. Producten worden ook wel in samenwerking met ons ontwikkeld c.q. verbeterd om een goedkoper en/of beter product te verkrijgen.

Van Limpt verspaning B.V. uit Bladel is een betrouwbare partner in product ontwikkeling en een specialist in metaalbewerking. Indien gewenst kunnen wij u referenties aanleveren uit onze vaste klantenkring.

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon of e-mail voor meer informatie over onze diensten en mogelijkheden in metaalbewerking.