• van Limpt verspaning

  van Limpt verspaning is gevestigd op het bedrijventerrein "De Sleutel" in Bladel. Wij zijn al jarenlang een begrip in de metaalbewerking sector regio de Kempen. Persoonlijk contact met onze klanten is een van onze kenmerken.
  +Lees Meer
 • Levertijd Nakomen

  Een van onze belangrijkste kenmerken is het nakomen van afspraken over de afgesproken levertijden van de produkten. Bij van Limpt verspaning zullen wij altijd proberen om aan al uw wensen te voldoen.
  +Lees Meer
 • 1
 • 2

Van Limpt Verspaning Machinepark

machinepark-1Auto Well GL 1900
Beladingsrobot

Een gantryloader GL 1900 beladingsrobot wordt gekoppeld aan een 3-assig bewerkingscentrum UM 110. Deze beladingsrobot is in zeer goede staat en wordt netjes onderhouden.


machinepark-2Matec - 30 HV/K

Metaalbewerking

De machine heeft een werkbereik van 1300 x 600 x 600 mm en is uitgerust met een NC zwenkkop en een geïntegreerde rondtafel. Fantastische machine met veel mogelijkheden.


machinepark-3Hedelius C 60
Vertikale CNC bewerkingscentra

Deze professionele machine van de Duitse fabrikant Hedelius is ideaal voor het bewerken van langere werkstukken. Dit bewerkingscentra is het werkpaard in ons machinepark.


machinepark-4Behringer HBP-263 A/G
Zaagmachine

Een automatische horizontale bandzaag uit de stal van Behringer. Deze zaagmachine is in prima staat en al jaren een vertrouwd lid van ons machinepark.


machinepark-5Tuwi Taparm CMA
Hydraulisch

Tuwi hydraulische taparm CMA en een opspantafel met T-sleuven. Een digitale toerenteller met een snelwisselopname t.b.v. o.a. Bilz tappotten.


machinepark-6Tuwi Taparm RN
Pneumatisch

Tuwi pneumatische taparm RN met drukreduceerventiel en vochtafscheider. Snelwisselopname t.b.v. o.a. Bilz en SCM tappotten. Neem met ons contact op voor meer informatie.